Επαναληπτική Γενική Συνέλευση 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κατά την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22-Νοε-2015 στο Ελληνοβρετανικό Κολέγιο, δεν συγκεντρώθηκε ικανός αριθμός μελών.

Κατόπιν αυτού και με βάση το Άρθρο 24 του Καταστατικού έχει προγραμματιστεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 29-Νοε-2015 ώρα 10:30 στο ίδιο μέρος (αίθουσα εκδηλώσεων ΔΑΙΔΑΛΟΣ του Ελληνοβρετανικού Κολεγίου, Ρεθύμνου 2, Αθήνα).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γενική Συνέλευση είναι τα εξής:

α. Αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, σύμφωνα με τα Άρθρα 26, 27, 28 & 29 του ισχύοντος Καταστατικού.
β. Επικαιροποίηση των τροποποιήσεων του καταστατικού που αποφασίστηκαν στην ΓΣ της 2-12-2012 και κωδικοποίηση αυτού. Το τροποποιημένο Καταστατικό μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.
γ. Παροχή Εξουσιοδότησης στο νέο ΔΣ για δημοσίευση τροποποιήσεων καταστατικού και καταχώρησή τους στο σχετικό βιβλίο του πρωτοδικείου.

Σημειώνεται ότι στη Γενική Συνέλευση θα είναι παρόντες επίσης:

α. εκπρόσωπος του δικηγορικού γραφείου “Ροδάνθη Πετραδέλη” για ενημέρωση επί του Καταστατικού και των διαφόρων εκκρεμουσών δικαστικών υποθέσεων, που αφορούν οικονομικά θέματα ε.ε και ε.α μελών μας.
β. ο Πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων ΣΣΑΣ κ. Ιωάννης Αντωνιάδης για ενημέρωση επί οικονομικών θεμάτων.

Επίσης ενημερώνουμε πως εν όψει της Γενικής Συνέλευσης η ετήσια συνδρομή διαμορφώνεται σε 20 ευρώ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ