Διαγραφές Μελών

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κατά τη  διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΜΑ, που πραγματοποιήθηκε την 17-Νοε-2010, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

“Το ΔΣ του ΕΣΜΑ, σήμερα την 17-Νοε-2010, υπό το πνεύμα του Άρθρου 8 και σε εφαρμογή των Άρθρων 9 και 20 του Καταστατικού του συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαγραφή των μελών του συλλόγου κ. Δημητρίου Ναζλή (9η σειρά ΣΜΑ) και κ. Κωνσταντίνου Βάρφη (16η σειρά ΣΜΑ), καθόσον δεν συμμορφώνονταν προς το καταστατικό και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και του Διοικητικού Συμβουλίου και επιδείκνυαν συμπεριφορά ασυμβίβαστη προς τα συμφέροντα και το σκοπό του συλλόγου, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις και κλήσεις προς απολογία που τους είχαν γίνει”.

Το ΔΣ του συλλόγου έφτασε σε αυτή τη δυσάρεστη απόφαση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου και την υποχρέωση για ειλικρίνεια και διαφάνεια που έχει απέναντι στα μέλη και δε θα διστάσει να διερευνήσει στο μέλλον και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις μελών, που είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του συλλόγου και του συνόλου των μελών του.

Σε κανέναν μας πλέον δεν επιτρέπεται κανοντας χρήση, ή μη χρήση, της όποιας ιδιότητάς του να υποθηκεύει το μέλλον, τόσο του συλλόγου, όσο και των μελών του.

Λαμβάνοντας υπόψη πως ο κος Κωνσταντίνος Βάρφης ήταν μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου, απαιτείται η αντικατάστασή του, κάτι το οποίο θα αποφαστιστεί κατά την επόμενη Γενική Συνέλευση της 20-Νοε-2010.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΕΣΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *