Συνάντηση Μηχανικών Εγκαταστάσεων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ Α/Δ ΤΑΤΟΙΟΥ
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007, στην Λέσχη Αξιωματικών της Σχολής Ικάρων (Αεροδρόμιο Τατοΐου), με πρωτοβουλία του Ταξίαρχου (ΜΑΕ) κου Βασίλειου Ρούκη (Κλαδάρχη Υποστήριξης της ΔΑΕ) και σε  συνεργασία με τους Ταξχο ε.α. Γεώργιο Κάργα και Σμχο ε.α. Βασίλειο Δεμέστιχα, έλαβε χώρα μια νέα συνάντηση των Μηχανικών Εγκαταστάσεων, όπου δόθηκε η ευκαιρία επανασύνδεσης ανθρώπων που κάποτε ζούσαν και δούλευαν καθημερινά μαζί και μετά “χάθηκαν” για χρόνια.
Παρευρέθηκαν συνολικά 123 εν ενεργεία και απόστρατοι αξιωματικοί (από το σύνολο των 231 στις 33 πρώτες σειρές), οι οποίοι με  τους ευχάριστους ήχους της ζωντανής μουσικής που είχε παραγγελθεί για αυτό το σκοπό και με τα ωραία τραγούδια επώνυμων τραγουδιστών, διασκέδασαν, χόρεψαν και τραγούδησαν. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Επιτελάρχης ΔΑΕ Υπτχος (ΤΑΤ) κος Κ. Κουνέλης.
Τα πλούσια εδέσματα αποκλειστικής επιμέλειας και φροντίδας του κ. Ρούκη, καθώς και το περίφημο κρασί παραγωγής του, συνέβαλαν στην δημιουργία ανάλογου κεφιού προς ευχαρίστηση όλων των συμμετασχόντων. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση συμμετοχής σε μια νέα συνάντηση και μάλιστα μετά των συζύγων.»
Με Τιμή, για την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης των Αξιωματικών Εγκαταστάσεων της ΠΑ:
Γεώργιος Κάργας          Βασίλειος Δεμέστιχας
Ταξχος (ΜΑΕ) ε.α.          Σμχος (ΜΑΕ) ε.α.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 5 – 7 – 2007