Ανακοίνωση Τύπου της Εθιμοτυπικής Επίσκεψης του ΔΣ στον κ. Α/ΓΕΑ

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, o Πρόεδρος, η Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας του ΔΣ του ΕΣΜΑ πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στον κ. Α/ΓΕΑ.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν μια πρώτη γνωριμία του νεοεκλεγέντος ΔΣ με τον κ. Α/ΓΕΑ και η παρουσίαση σε αυτόν του Ιστορικού και των Σκοπών του Συλλόγου.
Ο κ. Α/ΓΕΑ ενημερώθηκε για τη σύσταση του νέου ΔΣ, στο οποίο πλέον συμμετέχουν και ε.ε. στελέχη καθώς και για τις τελευταίες ενέργειες του συλλόγου όπως τη δημιουργία και ενεργοποίηση Μονίμων Επιτροπών που θα υποστηρίζουν τους σκοπούς του.
Επίσης τονίστηκε στον κ. Α/ΓΕΑ ότι ο ΕΣΜΑ αποτελεί πρώτιστα έναν επιστημονικό σύλλογο, ο οποίος πέραν των προσπαθειών του για την επαγγελματική και επιστημονική αναγνώριση των μελών του και την καταξίωση αυτών, έχει θέσει ως βασικό στόχο του τη συνεχή προσφορά του προς την Αεροπορία μας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε και ζητήθηκε η μεσολάβησή του για την οριστική επίλυση του χρονίζοντος θέματος της ιεραρχίας των Μηχανικών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο κ. Α/ΓΕΑ συνεχάρη το νέο ΔΣ για την εκλογή του και μέσα από μια εγκάρδια και φιλική συζήτηση επιβεβαιώθηκε η ισχυρή θέληση των δύο μερών για αμοιβαία συνεργασία που θα μεγιστοποιήσει το κοινό όφελος.

Εκ του ΔΣ/ΕΣΜΑ