Τεχνικές προδιαγραφές νέας ιστοσελίδας

Σκοπός του νέου ιστοχώρου του συλλόγου είναι η καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των μελών.
Για το λόγο αυτό, ο ιστοχώρος αυτός έχει δημιουργηθεί στα πρότυπα ενός blog, όπου μπορούν να δημοσιεύονται συνεχώς νέα άρθρα και οι χρήστες να υποβάλουν τα σχόλιά τους πάνω σε αυτά.
Για την ανάπτυξη του ιστοχώρου χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα WordPress στην πιο πρόσφατη έκδοση της 2.9.2. Η WordPress είναι αυτή τη στιγμή η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα δημιουργίας blogs και επιλέχθηκε διότι είναι ανοιχτού κώδικα, είναι εύκολη στη χρήση της και παρέχει χιλιάδες πρόσθετα, τα οποία μπορούν να μετασχηματίσουν τον ιστοχώρο σε κάτι παραπάνω από ένα απλό blog site.
Οι ελάχιστες προϋποθέσεις λειτουργίας που απαιτεί η πλατφόρμα WordPress είναι υποστήριξη PHP στην έκδοση 4.3 ή νεώτερη και mySQL στην έκδοση 4.1.2 ή νεώτερη, αλλά λόγω ενσωμάτωσης πολύγλωσσης υποστήριξης, οι ελάχιστες προϋποθέσεις λειτουργίας του ιστοχώρου είναι PHP 5.2.4 ή νεώτερη και mySQL 5.0.5 ή νεώτερη. Επίσης, συνίσταται η χρήση Apache ή Nginx Server.
Η πλατφόρμα WordPress προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον CMS για τη διαχείριση του περιεχομένου του ιστοχώρου.
Ο σύλλογος ευχαριστεί την εταιρεία Ergoway, η οποία φιλοξενεί τον ιστοχώρο μας, για τις άνευ κόστους αλλαγές που έκανε στο Server τους ώστε ο νέος ιστοχώρος να λειτουργεί πλήρως.
Φιλικά
Ο Διαχειριστής
Επγος ε.α. Νικόλαος Μπόσινας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *