Κοπή βασιλόπιτας – Τακτική Γενική Συνέλευση 2006

Με την παρουσία 130 περίπου προσκεκλημένων και μελών του Ε.Σ.Μ.Α., πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2006 στην αίθουσα Συνεδρίων της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας και στη συνέχεια η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καθώς και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ..
Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ως προσκεκλημένοι, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αεροναυπηγών, εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α., του Πανελληνίου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων, της Αεροπορικής Ακαδημίας της Ελλάδος, του Πανελληνίου Συνδέσμου Βετεράνων Αεροπορίας και του Συλλόγου Αποφοίτων Σ.Υ.Δ.
Την κοπή της πίτας ακολούθησε βράβευση με απονομή αναμνηστικών πλακετών του Συλλόγου στην Τεχνική Ηγεσία της Π.Α., τους Υποπτεράρχους (Μ) κ.κ. Λεωνίδα Μαζαράκη Διευθυντή Γ’ Κλάδου ΓΕΑ, Παναγιώτη Παγώνη Επιτελάρχη ΔΑΥ και Ζαχαρία Γκίκα Επιτελάρχη ΔΑΕ για την προσφορά τους στον Τεχνικό Κλάδο της Π.Α., καθώς επίσης και στον Αντιπτέραρχο (ΤΑ) ε.α. Γεώργιο Μπασούλη Επίτιμο Διευθυντή Γ’ Κλάδου ΓΕΑ, Σμήναρχο (ΤΑ) Βασίλειο Ρούκη και Σμήναρχο (ΤΑ) Νικόλαο Γουναρόπουλο για τις ενέργειες που προέβησαν για την αξιοποίηση του κτιρίου της ‘’Βίλλας Συγγρού’’, μοναδικού μνημείου της πολύχρονης ιστορίας του Τεχνικού Σώματος της Π.Α.
Ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου καθώς και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Εντυπωσιακή ήταν η μεταξύ των μελών παρουσία του Πτεράρχου (ΤΑ) κ. Αναστασίου Αχτίδα, αρχηγού της 1ης Σειράς Σ.Μ.Α.