Διαγραφές Μελών

Αγαπητοί συνάδελφοι

Κατά τη  διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΜΑ, που πραγματοποιήθηκε την 17-Νοε-2010, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

“Το ΔΣ του ΕΣΜΑ, σήμερα την 17-Νοε-2010, υπό το πνεύμα του Άρθρου 8 και σε εφαρμογή των Άρθρων 9 και 20 του Καταστατικού του συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε διαγραφή των μελών του συλλόγου κ. Δημητρίου Ναζλή (9η σειρά ΣΜΑ) και κ. Κωνσταντίνου Βάρφη (16η σειρά ΣΜΑ), καθόσον δεν συμμορφώνονταν προς το καταστατικό και τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και του Διοικητικού Συμβουλίου και επιδείκνυαν συμπεριφορά ασυμβίβαστη προς τα συμφέροντα και το σκοπό του συλλόγου, παρά τις επανειλημμένες συστάσεις και κλήσεις προς απολογία που τους είχαν γίνει”.

Το ΔΣ του συλλόγου έφτασε σε αυτή τη δυσάρεστη απόφαση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου και την υποχρέωση για ειλικρίνεια και διαφάνεια που έχει απέναντι στα μέλη και δε θα διστάσει να διερευνήσει στο μέλλον και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις μελών, που είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του συλλόγου και του συνόλου των μελών του.

Σε κανέναν μας πλέον δεν επιτρέπεται κανοντας χρήση, ή μη χρήση, της όποιας ιδιότητάς του να υποθηκεύει το μέλλον, τόσο του συλλόγου, όσο και των μελών του.

Λαμβάνοντας υπόψη πως ο κος Κωνσταντίνος Βάρφης ήταν μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου, απαιτείται η αντικατάστασή του, κάτι το οποίο θα αποφαστιστεί κατά την επόμενη Γενική Συνέλευση της 20-Νοε-2010.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του ΕΣΜΑ

Comments (2)

 • Ειλικρινά λυπάμαι πολύ και για τους 2 συναδέλφους. Περιμένω να ενημερωθώ για τους λόγους αύριο στη Γενική Συνέλευση. Ευχαριστώ.

 • ΓΟΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  (27η ΣΜΑ)
  Διαγραφή Συναδέλφων και μάλιστα διαπρεπών που διετέλεσαν (ο ένας εξ αυτών) επί σερά θητειών και πρόεδρος του Συλλόγου, γίνεται για πρώτη φορά και θα πρέπει να γίνει γνωστόν στο σώμα:
  α.Σε ποιές αποφάσεις του ΔΣ δεν συμμορφώθηκαν, σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 8 του Καταστατικού.
  β.Ποίαν συμπεριφορά επέδειξαν ασυμβίβαστον προς τα συμφέροντα και τον σκοπό του Συλλόγου, σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 9 του Καταστατικού.
  Επίσης εφόσον απαιτείται προ πάσης επιβολής ποινής, κλήση προς απολογία των πταισάντων μελών, σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 20,στην οποίαν επανηλημμένως δεν ανταποκρίθησαν, προτείνω το θέμα να τεθεί στην Γεν. Συνέλευση η οποία και θα αποφανθεί εις δεύτερο βαθμό και αμετακλήτως, σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 8 του καταστατικού.
  Επισημαίνεται ότι σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να διαγραφούν τα 4/5 του συνόλου των τακτικών και ομοτίμων μελών καθόσον επί σειρά ετών δεν έχουν καταβάλει την ετήσιαν συνδρομή τους, σύμφωνα με το ΑΡΘΡΟ 7 του Καταστατικού.
  Με Εκτίμηση,
  Ταξχος ε.α Γούδας Αλέξανδρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.