Ανακοίνωση Τύπου 10/2/2011

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν εσωτερικές διαδικασίες του συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΜΑ εκδίδει ομόφωνα την παρακάτω Ανακοίνωση Τύπου:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενημερώνει τα μέλη του πως το θέμα εσωτερικής διαδικασίας που σχετίζεται με το μέλος του Απτχο (Μ) Αχιλλέα Λέλλα οδηγείται προς επίλυση και θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση κατά την Γ.Σ. στις 19-2-2011.

Επ’ αφορμής της διάστασης που δόθηκε από αναρμόδια άτομα για μια εσωτερική λειτουργία του Συλλόγου, το Δ.Σ. καταδικάζει απερίφραστα όποιες προβοκατόρικες διαρροές και τις αποδίδει σε άλλη μια προσπάθεια «κέντρων» που αποσκοπούν στη συντήρηση και την αντίσταση στην «Επανάσταση του Αυτονόητου».

Αναφορικά με Όψιμους οπαδούς της «Στρατιωτικής Πειθαρχίας και διατήρησης της ενότητας της Π.Α.» προερχόμενους από άλλες ειδικότητες, οι οποίοι εμπλέκονται κατ΄ αυτό τον τρόπο στον Εσωτερικό Κανονισμό του Συλλόγου, το Δ.Σ. δηλώνει:

«Ο Σεβασμός και η Πειθαρχία δεν κλονίζονται από τις Εσωτερικές διαδικασίες ενός Επιστημονικού Συλλόγου αλλά από τις Λευκές Απεργίες και τις Συντεχνιακές Πρακτικές. Η Ενότητα δεν απειλείται από αυτούς που αποστέλλουν επανειλημμένα τιμητικές προσκλήσεις για την Εορτή Επετείου μιας από τις σημαντικότερες Σχολές στην Ελλάδα, αλλά από αυτούς που την απαξιώνουν και την υπονομεύουν…».

Η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αλλά και η κυβέρνηση είναι ενημερωμένη για τη δράση του Συλλόγου, η οποία περιορίζεται στην επιστημονική προσέγγιση θεμάτων που άπτονται της Βέλτιστης λειτουργίας της Π.Α., του ΥΠΕΘΑ και της Ελληνικής Δημοκρατίας κατ’ επέκταση.

Κράτος Ισονομίας, Αξιοκρατίας και Αριστοκρατίας ζητάει ο ΕΣΜΑ γιατί μόνο μέσα από τέτοιο πλαίσιο θα αναδειχθούν τα ταλέντα και οι ειδικές δεξιοτεχνίες που θα προσθέσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στη Χώρα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *